Generic filters
Exact matches only

Sollicitatieprocedure

Je sollicitatie

Je hebt een uitdagende en aansprekende vacature bij ons, of één van onze bedrijven gezien en je besluit te solliciteren. Je sollicitatie ontvangen wij graag via onze website, in de vorm van een bijgewerkt curriculum vitae en een persoonlijke motivatie.

Wil je eerst telefonisch contact hebben met een van onze recruiters? Bij iedere vacature staan de contactgegevens en kun je rechtsreeks per mail of telefoon contact met opnemen.

Voel je niet bezwaard, wij vinden het leuk om je te spreken en kijken uit naar het eerste contact.

Wij gaan altijd uit van gelijkwaardigheid. Jij zoekt een goede nieuwe functie, wij een goede nieuwe collega. Het moet voor ons beiden een mooie stap zijn.

Ga jij met ons in gesprek? Wij willen je graag leren kennen!

Vragen over een vacature

Wij doen onze best om onze vacatureteksten zo compleet mogelijk op te stellen. Met informatie over onze organisatie, het specifieke bedrijfsonderdeel, de functie, onze verwachtingen en de bij de functie behorende kwaliteiten.

Toch kan het zijn dat jouw vragen hierdoor niet allemaal zijn beantwoord. Schroom niet en neem contact met ons op. Bij iedere vacature staan de contactgegevens van de recruiter en kun je rechtstreeks per mail of telefoon contact opnemen.

Voel je niet bezwaard, wij vinden het leuk om je te spreken en kijken uit naar ons eerste contact.

Wat doen we met je persoonlijke gegevens?

Als je solliciteert dan willen we wat informatie van je ontvangen. Persoonlijke gegevens, opleidingen, werkervaring, etc. Ben je nieuwsgierig naar de bescherming van jouw gegevens, lees hier meer over op onze werkwijze.

Binnen onze organisatie zullen we jouw gegevens delen met de recruiter, de leidinggevende van het betreffende bedrijfsonderdeel en de HR adviseur. Bij aanname wordt er een arbeidsovereenkomst opgesteld door onze HR back office. Alle medewerkers gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Wij bewaren je gegevens een beperkte periode en gebruiken deze alleen voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

We zullen nimmer jouw informatie verstrekken aan derden en/of ongevraagd contact opnemen met je huidige werkgever.

De procedure

Je hebt gesolliciteerd met een cv en motivatie. Dank je wel! Met de informatie die we nu van je hebben doen wij een eerste beoordeling. De recruiter die de vacature beheert leest je cv en motivatie en besluit dan te bellen voor een intakegesprek voor een eerste kennismaking waarin jij ook de gelegenheid krijgt om je vragen te stellen. Na het gesprek besluit de recruiter je sollicitatie, wel of niet, aan de manager en HR adviseur voor te leggen. Het beoordelen van je sollicitatie trachten wij binnen maximaal vier werkdagen af te ronden. Vaak gaat dit nog sneller. Indien de manager en de HR adviseur enthousiast zijn zal er een afspraak voor een sollicitatiegesprek met je worden ingepland. Als dit gesprek voor ons beiden positief verloopt volgt er een tweede gesprek. Voor sommige functies kan één gesprek voldoende zijn terwijl we soms ook drie gesprekken voeren alvorens we elkaar de hand schudden.

Zijn we voornemens om met elkaar in zee te gaan, dan ontvang je schriftelijk een arbeidsovereenkomst met diverse toebehoren. Na de ontvangst van de getekende arbeidsovereenkomst ben jij onze nieuwe collega. Leuk!

De voorbereiding

Als we met elkaar in gesprek gaan dan mogen we van elkaar verwachten dat we ingelezen zijn en voorbereid.

Wij vinden het fijn dat je onze websites hebt bezocht, enigszins onze organisatie kent en, als je niet uit onze branche komt, één of meerdere bedrijven/vestigingen hebt bezocht.

Op deze manier kunnen we inhoudelijk een goed gesprek met elkaar voeren. Heb je tips ter verbetering naar aanleiding van je voorbereiding? We horen het graag.

Handig: Schrijf je vragen die je hebt vooraf op zodat we je volledig kunnen informeren tijdens het gesprek.

Het sollicitatiegesprek

Voor veel mensen spannend: het sollicitatiegesprek. Wij gaan met een gezonde nieuwsgierigheid het gesprek met je aan. Jij wordt misschien een nieuwe collega. We willen je echt leren kennen en stellen ons ook open naar jou op. Wij stellen ook standaard vragen, lopen even door je cv en willen praten over je ambities, je dromen en passies.

Daarin onderscheiden we ons niet. Ons onderscheid zit hem in de rest van het gesprek, we willen je echt leren kennen. Maken je hopelijk enthousiast over onze organisatie maar verkopen je de functie niet.

Laat jezelf zien, we zijn nieuwsgierig naar je en wij laten onszelf ook graag aan jou zien. Op deze wijze kunnen we beiden een weloverwogen beslissing nemen.

Gaan we samen een langdurige (werk)relatie aan?