Generic filters
Exact matches only

Disclaimer

 

Aansprakelijkheid

TABS Holland besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. TABS Holland is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

Je kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal TABS Holland een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.

TABS Holland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

 

Auteursrecht

De website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van TABS Holland. Zonder schriftelijke toestemming van TABS Holland is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van het eigendomsrecht.

TABS Holland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerde privacybeleid.

Terug naar home