Generic filters
Exact matches only

Wie zijn wij?
Timber and Building Supplies Holland N.V. (TABS Holland) is de vooraanstaande leverancier van hout en bouwmaterialen op de Nederlandse markt van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dankzij de lokale aanwezigheid, klantgerichte benadering, het complete assortiment en de hoge betrouwbaarheid en servicegraad is TABS Holland dé partner voor bouwend Nederland. Bij TABS Holland werk je mee dat iedereen een dak boven zijn hoofd heeft!
In 2015 fuseerden de PontMeyer- en Deli Building Supplies-bedrijven in Timber and Building Supplies Holland N.V. (TABS Holland). Begin 2022 werden Hormes Bouwmaterialen, Houthandel Looijmans en Withagen Houtprodukten overgenomen en later in het jaar Alex van Gruijthuijsen. Begin 2023 werd KoningsBlaauw Houthandel toegevoegd aan het concern. Door TABS Holland-breed gebruik te maken van de mogelijkheden die het bedrijf heeft door de combinatie van handelsbedrijven en groothandels, de beste systemen en best practices, bieden de bedrijven de klant maximale service.

Met onze diepgaande wortelen vanuit de jaren 1797 bieden wij onze medewerkers een stabiele en veilige werkomgeving. Een omgeving waarin je jezelf mag zijn, waarin je mag groeien alleen als jij dit wilt. Via onze eigen TABS Academy bieden wij jou de juiste begeleiding in jouw ambitie als persoon met een op maat samengesteld persoonlijk ontwikkeling pad.

 

Waar staan wij voor als TABS Holland?
Wij zijn groot én een sterke speler op de markt, maar daarbij hebben wij ook een mensgerichte cultuur binnen onze organisatie. Wij geloven erin dat niet de producten, maar de mens het verschil maakt. Onze mensen vormen samen de cultuur binnen ons bedrijf. Ons ambitie is duidelijk: samen zijn we sterker! Dat blijkt ook uit onze kernwaarden:

  • Mensgericht: Onze mensen maken het verschil. Samen zijn wij een groot team van bijna 2000 collega’s over het hele land waar plezier en veilig werken voorop staat.
  • Klantgericht: We zetten graag dat ‘extra’ stapje voor onze klanten. De klant staat voor ons altijd voorop!
  • Betrouwbaar: We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We beloven wat we kunnen waar maken, maar zijn ook eerlijk als dat niet lukt.
  • Professioneel: In ons bedrijf zijn we op zoek naar professionele scherpte. We werken professioneel samen om tot uitstekende prestaties te komen.
  • Duurzaam: Wij zijn als bedrijf koploper in de markt en wij zien dat duurzaamheid steeds belangrijk wordt, zowel voor ons bedrijf als de maatschappij. Duurzaam is ook van toepassing op mensen en relaties. We streven naar duurzame relaties met onze klanten en leveranciers.