Generic filters
Exact matches only

TABS Academy

TABS Holland heeft één van de meest professionele, complete en gevarieerde opleidingshuizen binnen haar branche. Wij zijn actief in een kennisbranche waar ontwikkelingen zich snel opvolgen, wet- en regelgeving toeneemt en waarbij de behoefte van onze klanten aan professionele businesspartners groeit. Vanuit de gedachten van ‘Boeien & Binden’ is de TABS Academy door ons opgebouwd. Van geaccrediteerde MBO-3 en -4 opleidingen, producttrainingen, persoonlijke coaching in de praktijk, management development tot en met Arbo en Veiligheidstrainingen. Wij geven invulling aan het begrip ‘Een leven lang leren’. Kom jij met ons meegroeien?

Onboarding

Voel je snel thuis bij ons

Zodra een medewerker bij ons in dienst treedt, krijgt hij of zij toegang tot de omvangrijke TABS Academy: het startpunt van de onboarding. In deze online omgeving vindt de nieuwe medewerker het onboarding leerpad, een inwerkprogramma en de specifieke functie gerelateerde trainingen. Deze worden regelmatig geüpdatet en aangepast aan de nieuwste inzichten uit onze sector en zijn dus altijd actueel. Op een speciale introductiedag leren onze nieuwe medewerkers ons en elkaar kennen en krijgen ze verder inzicht in onze producten en diensten en bedrijfscultuur.

Bij ons heb je de voordelen van een traditionele branche en het gemak van de moderne tijd!

e-Learning

Leren wanneer en waar je wilt, in je eigen tempo

De TABS Academy is een leeromgeving waarin we leervormen combineren om samen met jou tot een maximaal resultaat te komen. En waarbij leren en ontwikkelen ook leuk en uitdagend blijft. Basiskennis kun je meestal op je werkplek (vanaf je computer) volgen. Dit bieden we je aan door middel van de interactieve leervorm e-Learning.

Door graphics, teksten, video’s en opdrachten ben je actief met de lesstof bezig.

Bij veel onderwerpen kun je je na de e-Learning verder verdiepen door het volgen van fysieke trainingen en/of workshops in één van onze trainingsruimtes. We hebben zowel externe docenten als eigen trainers. TABS Holland geeft invulling aan jouw persoonlijke groei.

Compleet opleidingshuis

Jouw toekomst en groei, onze TABS Academy

De TABS Academy bestaat uit meer dan 100 workshops, trainingen, opleidingen en events. Van productkennis, verkoopskills, persoonlijke effectiviteit, Arbo en Veiligheid, management vaardigheden, verantwoord hout/duurzaamheid en systeemtechnische opleidingen.

Voor iedere functie en in iedere fase van je loopbaan bieden wij je uitdaging om te blijven leren en groeien. Omdat we een praktijkgerichte organisatie zijn is een deel van de TABS Academy in samenspraak met onze leveranciers vorm gegeven.

Van fabrieksbezoeken, workshops op onze vestigingen tot praktijkgerichte trainingsdagen, we leren het je graag samen met onze leveranciers. Van een muur zetten, leren tegelen tot het aanbrengen van dakbedekking op een plat dak. Je ontwikkelt je op vele vlakken.

Geaccrediteerde opleidingen en specifieke programma's

Van MBO diploma tot Management Development

Naast ons aanbod binnen de TABS Academy hebben we ook maatwerkprogramma’s en geaccrediteerde opleidingen. Bijvoorbeeld een MBO-4 opleiding ‘Junior Accountmanager’ die we samen met ROC Midden Nederland verzorgen. Vier dagen werken en één dag per week naar school.

We bieden ook regelmatig opleidingen aan voor leidinggevenden, development programma’s voor talenten en management traineeships voor afgestudeerde HBO/WO’ers.

Wij investeren graag in onze medewerkers en zijn trots op de jarenlange dienstverbanden, de lange samenwerking met onze leveranciers en de goede en lange relaties met onze klanten.

Je leert bij TABS Holland via e-learning, fysiek onderwijs en coaching op de werkvloer. Ontspannen, kwalitatief en in een tempo dat bij jou past!