Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Onze bedrijven

TABS Holland is de holding van een groep zelfstandig opererende bedrijven die met elkaar vooraanstaande leveranciers van hout, plaat en bouwmaterialen zijn op de Nederlandse markt van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Ons concern omvat 9 bedrijven met een totaalomzet van circa € 675 miljoen per jaar en ongeveer 1.600 medewerkers.Sinds 1797 zijn we actief op de Nederlandse markt en met onze complete organisatie kunnen we bouwend Nederland ondersteunen op alle momenten van het bouwproces.

TABS Holland maakt gebruik van een organisatiemodel waarin bepaalde ondersteunende diensten niet binnen de individuele bedrijven, maar centraal zijn georganiseerd met als doel de kwaliteit op een hoger niveau te brengen en efficiënter te werken. Zo worden HR, Financiën, IT, Logistiek, Facilitaire Inkoop/Onroerend Goed en Projecten centraal aangestuurd, maar ook Databeheer en de Centrale inkoop van Naaldhout, Hardhout, Plaat en Bouwmaterialen. De meeste afdelingen zijn ondergebracht in het hoofdkantoor van TABS Holland in Zaandam.

Als algemene doelstelling voor genoemde centrale diensten geldt dat zij de (interne) klant optimaal moeten ondersteunen en door kwaliteit en efficiency moeten bijdragen aan het onderscheidend vermogen van de TABS Holland bedrijven in de markt. Dit wordt gerealiseerd door een sterke organisatie (goede mensen) met klantfocus die kwalitatief hoogwaardige en soepele (rimpelloze) processen nastreeft.

Wil je meer weten? Lees dan verder op onze site, bezoek de websites van onze individuele bedrijven of neem gerust eens contact op voor een persoonlijke nadere kennismaking.

PontMeyer

Beter bouwen met PontMeyer

PontMeyer is dé leverancier als het gaat om hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. U vindt bij PontMeyer een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en onze bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken. PontMeyer kan het houten plaatmateriaal ook voor u bewerken, zoals zagen, schaven, korten, boren, impregneren en gronden.

Ga naar de website van Pontmeyer

Astrimex plafond en wand

Inspiratie | advies | materialen | maatwerk | distributie

ASTRIMEX: importeur en groothandel in wand- en plafondproducten. Vanuit onze 4 vestigingen in Nederland en België worden bouwspecialisten dagelijks voorzien van een breed scala aan afbouwmaterialen. Onze afnemers zijn bouwspecialisten in de montage van plafonds en wanden. Astrimex is dealer van grote merken systeemplafonds en ophangsystemen. Tevens voeren we een breed assortiment aan wandmaterialen: de AS systeemwand, de AX100 systeemwanden en alle onderdelen van metal-stud wanden.

Ga naar de website van ASTRIMEX

Jongeneel

Wij helpen je verder

Al meer dan 200 jaar is Jongeneel een toonaangevend merk voor iedereen die bouwt of klust. We leveren hout, plaat en bouwmaterialen vanuit 43 vestigingen in Nederland. Onze klanten waarderen ons vakmanschap, onze energie en persoonlijke aanpak. Ons doel is om samen te bouwen, samen met de leveranciers, samen met onze medewerkers en samen met onze klant. Jongeneel helpt je altijd verder.

Ga naar de website van Jongeneel

RET Bouwproducten

Aanvoerder in bouwproducten

RET Bouwproducten is importeur en distributeur van plaatmateriaal en (af)bouwproducten. Wij zijn in 1914 opgericht, hebben momenteel ca. 50 medewerkers in dienst en beschikken over meer dan 30.000 m² aan magazijnterrein. De verkoop richt zich uitsluitend op de hout- en bouwmaterialenhandel en industriële verwerkers. Het assortiment is opgebouwd uit vier volwaardige hoofdgroepen: Plaatmateriaal, Gevelbekleding, Interieur Producten en Bouwkundige Brandpreventie.

Ga naar de website van RET Bouwproducten

CENTROP Houtimport

Eén van Nederlands grootste naaldhoutimporteurs

Centrop Houtimport is één van de grootste naaldhoutimporteurs van Nederland. Via onze inkoopkanalen in Scandinavië, Rusland en Oost- en Midden-Europa leveren wij aan houthandels, bouwmaterialenhandels en de houtverwerkende industrie. Wij voeren een groot assortiment van zowel vuren als douglas, qua afmetingen en kwaliteit. Bewerkingen kunnen wij ook voor u verzorgen, zoals op maat zagen, schaven, korten en sorteren. Al het hout is voorzien van het FSC® of het PEFC™ keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Ga naar de website van CENTROP Houtimport

Heuvelman Hout

Specialist in maatwerk

De kenmerkende geur van hout, de immense machines en de no-nonsense sfeer die voelbaar is bij Heuvelman Hout; al sinds 1876 is Heuvelman leverancier van bewerkt vurenhout en ook voor hardhout en plaatmateriaal kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het inkopen van de hoogste kwaliteit hout, het hout tot de meest complexe vorm bewerken of om een specifiek samengestelde, gelabelde en verpakte levering, niets is ons te gek.

Ga naar de website van Heuvelman Hout

Houthandel van Dam

Uw innovatieve partner in hardhout

Houthandel van Dam is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende importeurs van tropisch hardhout in Nederland. Van Dam is een zeer betrouwbare leverancier die streeft naar optimale samenwerking en altijd op zoek naar de beste kwaliteit.

Ga naar de website van Houthandel van Dam

Trima Plaatmaterialen

Dé importeur van plaatmaterialen

Trima is dé plaatmaterialenspecialist met ruim 80 jaar ervaring. Groothandel en grossier met het breedste en diepste assortiment van Nederland op het gebied van houtachtig plaatmateriaal.

Ga naar de website van Trima Plaatmaterialen

Hillegersbergsche Gevelproducten

Maatwerk in gevelbekleding

Hillegersbergsche Gevelproducten (HGpro) is de specialist in het leveren, bewerken en adviseren van gevelbekleding. HGpro levert uitsluitend aan de hout & bouwmaterialenhandel waarbij wij een sterke en gerenommeerde speler zijn in de projectenmarkt voor Trespa, Omimat, Rockpanel en Werzalit.

Ga naar de website van HGpro