Generic filters
Exact matches only

Kevin Kok

Verkoper Binnendienst- PontMeyer Hilversum

Quote

“De sfeer is professioneel, maar ook informeel. Er wordt serieus gewerkt en er is genoeg ruimte voor een lolletje.”

Doorgroeien

Hoe ben je bij PontMeyer terechtgekomen?

Na het behalen van mijn havo-diploma besloot ik een tussenjaar te nemen. Mijn vader is al 30 jaar klant bij PontMeyer en hij werd getipt dat de vestiging in Hilversum een hulpkracht zocht. Ik heb gesolliciteerd en inmiddels werk ik er 5 jaar. Van hulpkracht ben ik doorgegroeid naar de functie van binnendienst medewerker.

Sfeer

Hoe ervaar je de sfeer binnen PontMeyer?

De sfeer is professioneel, maar ook informeel. Er wordt serieus gewerkt en er is genoeg ruimte voor een lolletje. Het contact met collega’s onderling is goed. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden, maar we helpen elkaar continu. We staan er echt als een team.

Uitdagingen

Wat zijn de positieve uitdagingen in je werk?

Het is belangrijk om proactief orders binnen te halen. We stellen commerciële doelen en samen gaan we ervoor om deze te behalen. Ik denk met plezier terug aan het moment dat ik mijn eerste grote order binnenhaalde. Hier had ik erg mijn best voor gedaan en het gaf veel voldoening toen de klant akkoord ging.

Ook kan het best hectisch zijn in de vestiging. Hierbij is het belangrijk om overzichtelijk te werken en heel belangrijk is: afspraak is afspraak