Generic filters
Exact matches only

Coen Stegeman

Verkoper Binnendienst- PontMeyer Den Haag

Quote

“Verkoopgesprekken vind ik het leukste: de klant voorzien van de juiste informatie en producten.”

Achtergrond

Ik kom uit een totaal andere branche. Mijn achtergrond is 15 jaar horeca en ik heb aan de kunstacademie gestudeerd. Toen ik stage liep, kocht ik hout in voor mijn stageopdracht. Dit was mijn eerste contact met PontMeyer. Toen ik besloot uit de horeca te stappen, heb ik gesolliciteerd bij PontMeyer, omdat het voor mij een bekend bedrijf was. Inmiddels werk ik er ruim een jaar.

Oplossingen

Als Binnendienst Medewerker ben ik dagelijks bezig met het afhandelen van offertes, verwerken van orders en pleeg ik heel wat belletjes. Ook help ik klanten aan de balie als het erg druk is. In Den Haag is het soms erg hectisch, maar dat heeft zeker z’n charme. Door goed samen te werken, is én blijft het contact met collega’s erg fijn.

Ontwikkeling

Door informatie te vergaren voor aanvragen waar ik nog geen kennis van heb, blijf ik mijn vakkennis telkens uitbreiden. Op den duur wil ik accountmanager worden. De verkoopgesprekken vind ik namelijk het leukste: de klant voorzien van de juiste informatie en producten. Zeker als het eindigt met een mooie deal waar beide partijen een goed gevoel aan over houden.