Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Tim Klos

Manager Financiële administratie

Quote

“Juist de platte organisatiestructuur en korte lijnen maken voor mij het werk ontzettend afwisselend en interessant.”

No nonsens

Hoe zie ik TABS:
Ik zie TABS vooral als een informele, ‘no nonsens’ organisatie waar ontzettend veel mogelijk is als je maar laat zien dat je het wil en kan. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en er zijn mogelijkheden je zowel intern als extern te ontwikkelen. Zo heeft TABS mij bijvoorbeeld de mogelijkheid geboden de opleiding tot Registercontroller (RC) te volgen.

Gemoedelijk

Ondanks dat TABS met ruim 700 miljoen euro omzet en ruim 1700 medewerkers een grote organisatie is, is er toch sprake van gemoedelijke sfeer waarbij persoonlijk contact erg belangrijk is. Hier voel ik mij persoonlijk erg prettig bij. Daarnaast vind ik het zeer prettig dat er een platte organisatiestructuur is waarbij je over diverse onderwerpen mee mag praten ook al behoort dit onderwerp niet tot je functieprofiel. Dit maakt voor mij het werk ontzettend afwisselend en interessant.

Functie

Iets over mijzelf en de functie:
Na 6 jaar in de accountancy te hebben gewerkt ben ik op 1 januari 2014 begonnen bij PontMeyer als business controller. In deze rol heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt.

Juist de korte lijnen, platte en informele organisatie was iets wat ik al snel miste en toen de kans zich voordeed om terug te komen in een andere functie hoefde ik ook niet lang na te denken. In de rol van manager financiële administratie ben ik onder andere verantwoordelijk voor inkomende facturen, interne- en externe rapportages, treasury, verzekeringen en belastingen.

Momenteel lopen er zeer interessante projecten zoals Robotic Process Automation (RPA) waarmee wij als financiële administratie efficiënter willen gaan werken en hiermee meer tijd hopen vrij te maken om toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de commercie.